Ν. Δένδιας: Θα σηκώσουμε κάθε πέτρα για να βρούμε τους δολοφόνους

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 21:59
UPD:22:02
EUROKINISSI/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

O κ. Δένδιας κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τη μανιχαϊστική προσέγγιση της πολιτικής χαρακτηρίζοντας παράλληλα τις προτάσεις του κόμματος της αντιπολίτευσης για έξοδο από την κρίση ως παραμύθια της Χαλιμάς.

A- A A+

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε πέτρα που να μην τη σηκώσουμε, προκειμένου οι άθλιοι δολοφόνοι να οδηγηθούν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης» διαβεβαίωσε από το βήμα της Βουλής  ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Ν. Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας, μιλώντας στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης μομφής κατά  της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε ομόθυμη καταδίκη της τρομοκρατίας

«Το μήνυμα ότι για να καταπολεμήσει η ελληνική κοινωνία την τρομοκρατία, είναι ότι χρειάζεται η απόλυτη, ομόθυμη και χωρίς υποσημειώσεις, χωρίς οποιαδήποτε - εσωτερική έστω - στα κόμματα διαφωνία, καταδίκη της τρομοκρατίας» είπε.

Ο υπουργός απηύθυνε έκκληση σε όλους και στα ΜΜΕ να μην μιλούν περί «εκτέλεσης» διότι, όπως είπε, «πρόκειται για άθλιες δολοφονίες κι αυτοί οι οποίοι τα κάνουν αυτά είναι άθλιοι δολοφόνοι».

Ο κ. Δένδιας κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «κατασυκοφάντηση κάθε προσπάθειας που γίνεται στη χώρα», για να τονίσει πως προφανώς «δεν είναι τέλεια όλα», και να αποσαφηνίσει ότι αξίζει τον κόπο να λέγεται μια καλή κουβέντα για την προσπάθεια που γίνεται στην πατρίδα μας. «Αντ' αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ αναπτύσσει θέσεις που πολύ λίγο βοηθούν τον διάλογο» είπε χαρακτηριστικά.

 Επιπλέον ο κ. Δένδιας κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τη μανιχαϊστική προσέγγιση της πολιτικής χαρακτηρίζοντας παράλληλα τις προτάσεις του κόμματος της αντιπολίτευσης για έξοδο από την κρίση ως παραμύθια της Χαλιμάς.

 «Αντιμετωπίζουμε ως χώρα στιγμές υπαρξιακής αγωνίας» είπε και αναφερόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖα τους ζήτησε να μην διεξάγουν την κοινοβουλευτική συζήτηση με τους όρους «καλού - καλού».

 «Δεν υπάρχουν από τη μία οι καλοί άνθρωποι και από την άλλη οι κακοί οι οποίοι αρέσκονται να επιβάλλουν φόρους, να κόβουν συντάξεις και μισθούς» επεσήμανε.

Ανέφερε, τέλος, ότι δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι όλα αυτά τα πλήρως αντιφατικά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γίνουν, διότι, όπως υπογράμμισε, εντάσσονται στα οικονομικά εγχειρίδια στο κεφάλαιο το οποίο ονομάζεται «παραμύθια της Χαλιμάς».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή