Βέροια: Στον πάγκο ο Ντόστανιτς

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 16:39
UPD:16:42
VERIAFC

Ο Σέρβος τεχνικός επιστρέφει στη «βασίλισσα» του Βορρά μετά την περίοδο 2007/2008, όταν είχε συνεργαστεί και πάλι με την τότε διοίκηση του Γιώργου Αρβανιτίδη (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Ράτκο Ντόστανιτς είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης της Βέροιας για τον πάγκο της ομάδας. Η ΠΑΕ της Ημαθίας ανακοίνωσε την πρόσληψη του 54χρονου προπονητή, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς της 12ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Ο Σέρβος τεχνικός επιστρέφει στη «βασίλισσα» του Βορρά μετά την περίοδο 2007/2008, όταν είχε συνεργαστεί και πάλι με την τότε διοίκηση του Γιώργου Αρβανιτίδη. Γίνεται, έτσι, ο 5ος προπονητής από την έναρξη της περιόδου που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά τους Στεβάνοβιτς, Κάανεν, Στόικα και Γαϊτάνο.
Η πρόσληψή του έχει άμεση ισχύ, καθώς η Βέροια βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.  «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την πρόσληψη του Σέρβου προπονητή Ράτσκο Ντόστανιτς. O νέος τεχνικός της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της» αναφέρει το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Ημαθιώτες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις