Σάντος: «Έχουμε προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 00:53
UPD:00:56
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο έμπειρος προπονητής σημείωσε: «Σαφώς και είναι καλό σκορ, αλλά βρισκόμαστε στα μισά του δρόμου. Οφείλουμε να επιδείξουμε ανάλογη διάθεση και προσπάθεια στον επαναληπτικό, προκειμένου να μην γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε σήμερα».

A- A A+

Το προβάδισμα που έχει η εθνική ομάδα για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας παραδέχθηκε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως χρειάζεται καθαρό μυαλό στη ρεβάνς του Βουκουρεστίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το νικηφόρο 3-1 της «γαλανόλευκης» επί της Ρουμανίας και τόνισε ότι τα πάντα θα κριθούν το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης στο εθνικό στάδιο του Βουκουρεστίου. «Τα ίδια πράγματα κάνουμε πάντα, δεν άλλαξε κάτι ξαφνικά. Σήμερα απλά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Νομίζω πως μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο ένα γκολ, το οποίο θα μας έδινε ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης», είπε αρχικά ο Σάντος και πρόσθεσε: «Κρίμα για το γκολ που δεχτήκαμε από μία περίεργη φάση. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα πήραμε το προβάδισμα, αλλά χρειάζεται καθαρό μυαλό, αφού όλα θα κριθούν την Τρίτη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Ο έμπειρος προπονητής συνέχισε: «Σαφώς και είναι καλό σκορ, αλλά βρισκόμαστε στα μισά του δρόμου. Οφείλουμε να επιδείξουμε ανάλογη διάθεση και προσπάθεια στον επαναληπτικό, προκειμένου να μην γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε σήμερα». Για τη ρεβάνς ανέφερε: «Πρώτα θα κοιτάξουμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Ο Μήτρογλου για παράδειγμα, έπαιζε μόνος του στην επίθεση και χρειάζεται ανάσες. Στην συνέχεια θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το παιχνίδι της Τρίτης. Ας μη ξεχνάμε πως έχουμε το προβάδισμα, αλλά δεν θα πάμε μόνο για να κρατήσουμε το μηδέν, αφού κι αυτό είχε ρίσκο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλω να βλέπω από την ομάδα μου, όμως δεν γίνεται να κάνεις πάντα τέτοια παιχνίδια».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις