Κ. Παπούλιας: Συνυφασμένη με τους αγώνες του κυπριακού ελληνισμού η ζωή του Γ. Κληρίδη

Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 20:46
UPD:20:47
G4PHOTOS/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας (φωτογραφία αρχείου) τονίζει: «Η συγκυρία αυτή απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης από την ηγεσία και το σύνολο του πολιτικού κόσμου στην Κύπρο. Η παρουσία και ο λόγος του Γλαύκου Κληρίδη θα λείψουν».

A- A A+

Συνυφασμένη με τους αγώνες του κυπριακού ελληνισμού, που τον τίμησε με την ανάδειξή του ως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι η ζωή του Γλαύκου Κληρίδη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Όπως αναφέρεται στο συλλυπητήριο μήνυμα του κ. Παπούλια, ο Γλαύκος Κληρίδης υπερασπίστηκε με πάθος τις απόψεις του, είχε εθνικό όραμα και διορατικότητα που αναγνωρίστηκε ακόμη και από πολιτικούς αντιπάλους.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρώην πρόεδρος έφυγε σε μια στιγμή κρίσιμη για το μέλλον του νησιού, που δοκιμάζεται σκληρά από την οικονομική κρίση και παραμένει διχοτομημένο.

«Η συγκυρία αυτή απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης από την ηγεσία και το σύνολο του πολιτικού κόσμου στην Κύπρο. Η παρουσία και ο λόγος του Γλαύκου Κληρίδη θα λείψουν» τονίζει ο κ. Παπούλιας.

 «Έφυγε μια ιστορική προσωπικότητα της πολιτικής ζωής του Κύπρου. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους δικούς του ανθρώπους» καταλήγει το μήνυμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή