Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ψυχολογικός πόλεμος και πλαστογραφία από την κυβέρνηση

Δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στην ΕΡΤ
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 19:43
UPD:19:53
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η πλαστογραφία, ο ψυχολογικός πόλεμος, η χυδαιολογία και οι μέθοδοι υποκόσμου αποτελούν «γνωστά εργαλεία» της κυβέρνησης, δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου,

A- A A+

Για «χοντροκομμένα μοντάζ» που προβάλλονται από κεντρικά δελτία ειδήσεων των «ωφελημένων και ευνοημένων από την κυβέρνηση καναλαρχών» και ψυχολογικό πόλεμο από την κυβέρνηση έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζ. Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στα γεγονότα στην ΕΡΤ.

Η πλαστογραφία, ο ψυχολογικός πόλεμος, η χυδαιολογία και οι μέθοδοι υποκόσμου αποτελούν «γνωστά εργαλεία» της κυβέρνησης, δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι μόνο της στήριγμα έχει τη διαπλοκή και τα «αλαλάζοντα υπουργικά και πρωθυπουργικά ανδρείκελα».

Σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τα γεγονότα της ΕΡΤ συνιστούν πράξεις εντεταλμένης βίας σε εκπροσώπους του κοινοβουλίου σε εκπροσώπους του κοινοβουλίου και θα έπρεπε να έχουν κινητοποιήσει αυτεπαγγέλτως τη δικαιοσύνη, τον πρόεδρο της Βουλής και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Δυστυχώς, οι ανωτέρω σιωπούν επί 4 ημέρες. Την ίδια ώρα χοντροκομμένα μοντάζ που προβάλλονται από κεντρικά δελτία ειδήσεων των ωφελημένων και ευνοημένων από την Κυβέρνηση καναλαρχών σπεύδουν να πλαστογραφήσουν την πραγματικότητα, για να κοπροπατήσουν επάνω στα προϊόντα της πολυπλεξικής μονταζιέρας, που επενδύουν και με κατάλληλα σχόλια, δημοσιεύματα και γελοιογραφίες που εκπορεύονται από τα ίδια χρεοκοπημένα πολιτικά και εκδοτικά συγκροτήματα» δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Συνεχίζοντας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με το πολίτευμα επικίνδυνα παιχνίδια, που «μόνο φασιστικά μυαλά μπορούν να σχεδιάσουν».

«Επειδή, όμως, το να είσαι φερέφωνο της διαπλοκής αμείβεται, ενώ το να είσαι δημοσιογράφος της δεοντολογίας κοστίζει, αν αντέχουν, ας προβάλουν τα γνήσια μαγνητοσκοπημένα γεγονότα του Σαββάτου και τις πλήρεις οπτικές και ηχητικές καταγραφές, που είναι πάμπολλες και δεν πλαστογραφούνται. Και αν τολμούν, ας κάνουν δημόσια την αυτοκριτική τους» κατέληξε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή