Στέφενς: «Ο κόσμος να σταθεί δίπλα μας στο επόμενο ματς»

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 14:43
UPD:14:56
MotionTeam
A- A A+

Τη δική του ερμηνεία για τη συντριβή του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό θέλησε να δώσει ο τεχνικός του «Δικέφαλου», Χουμπ Στέφενς, ο οποίος τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του μακεδονικού συλλόγου.

«Δεν πρέπει να ακυρώσουμε τα βήματα που έγιναν προς τα μπρος, δεν μπορούμε όμως να αγνοήσουμε ότι σε ένα κρίσιμο σημείο έγινε κι ένα βήμα προς τα πίσω και μάλιστα σ΄ ένα παιχνίδι που όλοι θέλαμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν παίξαμε σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που έχουμε ως ομάδα», τόνισε ο Ολλανδός.

«Μέχρι σήμερα αν κάτι έχουμε σε όλα τα ματς, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι πολλές τελικές προσπάθειες, όρεξη στην επίθεση, πίεση στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό δεν μας βγήκε σε κανένα σημείο και φυσικά όταν το ματς γίνεται 2-0, εγώ δεν είμαι ένας προπονητής που θα κοιτάξω να περιορίσω την έκταση της ήττας, αλλά θα τα παίξω όλα για όλα για τις πιθανότητες ανατροπής. Μετά το 60΄ ήταν ένα άλλο ματς», πρόσθεσε.

«Απαγορεύεται ένα μόνο ματς στη σεζόν να αλλάξει την τροχιά μιας ομάδας. Και δεν μιλάω μόνο για μεγάλες ήττες, αλλά και για μεγάλες νίκες. Υπάρχει ένα σχέδιο γι΄ αυτή την ομάδα, υπάρχουν δεδομένες ικανότητες στους ποδοσφαιριστές. Η χρονιά έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη κι όπως σήμερα ο κόσμος είναι απογοητευμένος από μας, είναι στο χέρι μας να τον κάνουμε περήφανο στη συνέχεια. Είναι απολύτως στο χέρι μας», συμπλήρωσε ο Στέφενς.

Όσο για την αντίδραση των οπαδών που εκφράστηκε με αποδοκιμασίες κατά την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη; «Δεν μας ρώτησε κανείς γιατί δεν κερδίσαμε, αλλά γιατί δεν παλέψαμε... Ελπίζω ακόμη κι αν τους απογοητεύσαμε να είναι δίπλα μας στο επόμενο ματς για να δώσουν την ευκαιρία στην ομάδα να τους δείξει ότι πραγματικά το προηγούμενο ματς ήταν η χειρότερή μας βραδιά στο χειρότερο σημείο και να τους ανταμείψουμε με εμφανίσεις ανάλογες της ποιότητάς μας ως ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις