Παραμένει κλειστή η Λ. Φυλής λόγω της καθίζησης

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 07:23
UPD:09:15
Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Φυλής, μεταξύ των οδών Δ. Γούναρη και Καματερού, λόγω της καθίζησης που προκλήθηκε στο οδόστρωμα από την ισχυρή καταιγίδα.

A- A A+

Κλειστή παραμένει και σήμερα η λεωφόρος Φυλής, μεταξύ των οδών Δ. Γούναρη και Καματερού, λόγω της καθίζησης μήκους περίπου 40 μέτρων που προκλήθηκε στο οδόστρωμα από την ισχυρή καταιγίδα της Δευτέρας.

EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε χθες τουλάχιστον 250 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε οχήματα που ακινητοποιήθηκαν λόγω της βροχόπτωσης. Η κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους της Αθήνας διεκόπη λόγω συσσώρευσης υδάτων. 

Η κακοκαιρία συνεχίζεται και σήμερα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι πνέουν στο Ιόνιο πέλαγος νοτιοανατολικοί μέχρι 7 και στο Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και ταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς μέχρι 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 13 ως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή