Κοινωνία
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 07:23

Παραμένει κλειστή η Λ. Φυλής λόγω της καθίζησης

Κλειστή παραμένει και σήμερα η λεωφόρος Φυλής, μεταξύ των οδών Δ. Γούναρη και Καματερού, λόγω της καθίζησης μήκους περίπου 40 μέτρων που προκλήθηκε στο οδόστρωμα από την ισχυρή καταιγίδα της Δευτέρας. Κακοκαιρία και σήμερα σε όλη τη χώρα. 

Κλειστή παραμένει και σήμερα η λεωφόρος Φυλής, μεταξύ των οδών Δ. Γούναρη και Καματερού, λόγω της καθίζησης μήκους περίπου 40 μέτρων που προκλήθηκε στο οδόστρωμα από την ισχυρή καταιγίδα της Δευτέρας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε χθες τουλάχιστον 250 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε οχήματα που ακινητοποιήθηκαν λόγω της βροχόπτωσης. Η κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους της Αθήνας διεκόπη λόγω συσσώρευσης υδάτων. 

Η κακοκαιρία συνεχίζεται και σήμερα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι πνέουν στο Ιόνιο πέλαγος νοτιοανατολικοί μέχρι 7 και στο Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και ταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς μέχρι 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 13 ως 17 βαθμούς Κελσίου.