Δ. Παπαδημούλης: Ο Πρωθυπουργός δεν είπε τίποτε για την ταμπακιέρα

«Όσοι έσπευσαν να ξεσκίσουν την Θ Τζάκρη δείχνουν τον πανικό τους»
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 14:12
UPD:14:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημουλης.

A- A A+

Την εκτίμηση ότι «η κυβέρνηση βγήκε πιο αποδυναμωμένη» από τη χθεσινή ψηφοφορία εξέφρασε ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Παπαδημούλης παρατήρησε συγκεκριμένα ότι ο κ. Σαμαράς δεν είπε τίποτε για την  «ταμπακιέρα», αλλά «παρουσίασε μια εξωραϊσμένη εικόνα με πολλά ψέματα, όπως ότι το χρέος είναι βιώσιμο, ότι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα».

«Προσπάθησε να καλύψει την ένδεια επιχειρημάτων και το αποτυχημένο success story με μία πολύ χαμηλού επιπέδου επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση που δεν αρμόζει σε έναν πρωθυπουργό. Η φράση ‘κοιτάω αλλού για να μη γελάω’, δε νομίζω ότι περιποιεί τιμήν για μια χώρα», πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμη ότι «το ύφος του κ. Σαμαρά και το ήθος που απέπνεε η ομιλία του, έδωσαν την εικόνα ενός Πρωθυπουργού σε αποδρομή».

Κάλεσε μάλιστα τον Πρωθυπουργό «να έρχεται τακτικότερα στο Κοινοβούλιο και να μην δείχνει αλλεργία στην κριτική». «Δεν ταιριάζει σε έναν δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό να θεωρεί τσιφλίκι τη χώρα και τη Βουλή και να λέει «δε γουστάρω να έρχομαι αν μου κάνετε κριτική», και μάλιστα με το ύφος που είχε στην χθεσινή του ομιλία», παρατήρησε.

Σε ό,τι αφορά την υπερψήφιση από την Θ. Τζάκρη της πρότασης δυσπιστίας και τη διαγραφή της από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς να πει κανείς ο,τιδήποτε για μια υποτιθέμενη προσχώρηση της -ανεξάρτητης πλέον- βουλευτή στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτά θα τα δούμε συλλογικά και στην ώρα τους. Με την πολιτική διαδρομή της κ.Τζάκρη και τις απόψεις της μας χωρίζουν πολλά, αλλά αυτοί που έσπευσαν από χθες το βράδυ να την ‘ξεσκίσουν’, με το να την κατηγορούν και να την μειώνουν, καλλιεργώντας φήμες, δείχνουν απλώς τον πανικό τους», σχολίασε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή