Ο Φαν Πέρσι «εκτέλεσε» την Άρσεναλ

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 20:21
UPD:21:27
REUTERS/PHIL NOBLE

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι «τιμώρησε» την προηγούμενη ομάδα του με κεφαλιά στο 27ο λεπτό.

A- A A+

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της πρέμιερ λιγκ με την Άρσεναλ. Με γκολ του Ρόμπιν φαν Πέρσι οι «μπέμπηδες» επικράτησαν 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» και υποχρέωσαν τους «κανονιέρηδες» στην πρώτη τους ήττα μετά τον περασμένο Αύγουστο!

Η παράδοση συνεχίστηκε στο «Θέατρο των Ονείρων», όπου η ομάδα του Ντέιβιντ Μόιες πήρε τη μεγάλη νίκη, η οποία στην παρούσα χρονική περίοδο θα την βοηθήσει περισσότερο στο ψυχολογικό τομέα, μιας και ακόμη υπολείπεται 5 βαθμούς από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ (25 έναντι 20).

Ο Ολλανδός επιθετικός «τιμώρησε» την προηγούμενη ομάδα του στο 27ο λεπτό, διατηρώντας την πολύ καλή  παράδοση που έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι» απέναντι στους Λονδρέζους στην έδρα τους με 9 νίκες και μία ισοπαλία στις τελευταίες 10 μεταξύ τους αναμετρήσεις στο «Ολντ Τράφορντ».

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στην Ουαλία, όπου Σουόνσι και Στόουκ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 (8΄ Γουόλτερς, 25 Αϊρλαντ), ωστόσο, οι «κύκνοι» ισοφάρισαν με δύο γκολ τους Μπόνι (56΄) και Ντάιερ (74΄). Πήραν, μάλιστα και το προβάδισμα στο 86΄ πάλι με το Μπόνι, αλλά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άνταμ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις