Χωρίς στόπερ στο Ηράκλειο ο Πανθρακικός

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 13:05
UPD:14:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Οι Μακρυδημήτρης, Μίκουλιτς και Ζοσέ παραμένουν τραυματίες, ενώ ο Σαρακατσάνος αποβλήθηκε εναντίον του Αστέρα Τρίπολης και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ τραυματίας είναι και ο Μερίνο (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Χωρίς τους τέσσερις διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς του θα ταξιδέψει ο Πανθρακικός στο Ηράκλειο, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 11ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Μακρυδημήτρης, Μίκουλιτς και Ζοσέ παραμένουν τραυματίες, ενώ ο Σαρακατσάνος αποβλήθηκε εναντίον του Αστέρα Τρίπολης και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ τραυματίας είναι και ο Μερίνο.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος συμπεριλήφθηκαν οι, Σκλιοπίδης, Πόποβιτς, Ιγκόρ, Τριανταφύλλου, Ρομέου, Χασομέρης, Σέρεμετ, Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Ζεκίνια, Κατσικοκέρης, Ντιόγκο, Χρήστου, Εμπόου, Τζάνης, Κάσες και Μπαϊκαρά.

Εν τω μεταξύ, χθες έξι παίκτες του Πανθρακικού υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ από συνεργείο του ΕΣΚΑΝ στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Αυτοί ήταν οι Εμπόου, Ιγκόρ, Μπαϊκαρά, Τριανταφύλλου, Παπαγεωργίου και Ρομέου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις