Πεδουλάκης: «Μια ταχύτητα πίσω»

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 00:37
UPD:01:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, προπονητής του Παναθηναϊκού (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, αλλά παραδέχθηκε το δίκαιο της επικράτησης των Ρώσων. 

«Κάναμε κακό παιχνίδι. Ήμασταν μία ταχύτητα πίσω από τους αντιπάλους μας. Ο Κάρι ουσιαστικά ήταν έξω, δεν μπορούσε να βοηθήσει. Με το χαμηλό σχήμα βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, στο τέλος παλέψαμε για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Λοκομοτίβ κέρδισε δίκαια», δήλωσε ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε νευρικότητα. Έχουμε κάνει σερί ταξίδια και έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Στο τέλος προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ήμασταν αρκετά άστοχοι και χάσαμε σημαντικά ριμπάουντ. Μπορώ να πω ότι μείναμε από... ''βενζίνη'' και προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη μόνο με τα ψυχικά μας αποθέματα», συμπλήρωσε.

Ο ομόλογος του Πεδουλάκη στην Κούμπαν, Εβγκένι Πασούτιν, υπογράμμισε ότι «περίμενα ένα σκληρό ματς, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν αφήσαμε στους παίκτες του Παναθηναϊκού τις καλές συνεργασίες και να πετύχουν καλάθια με τους ψηλούς τους. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι στον Διαμαντίδη. Επιθετικά ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε ψυχραιμία και πήραμε μια μεγάλη νίκη, δεδομένου πως αυτή είναι η πρώτη μας χρονιά στην Ευρωλίγκα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις