Σ. Κεδίκογλου: Πειρατεία η συνέχιση της εκπομπής του σήματος της ΕΡΤ

Δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 15:02
UPD:15:04
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο κ. Κεδίκογλου επεσήμανε ότι η επέμβαση της αστυνομίας έγινε για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της ομαλότητας.

A- A A+

Αυστηρή προειδοποίηση προς τους εργαζόμενους που θα επιχειρήσουν τη συνέχιση της εκπομπής του σήματος της ΕΡΤ απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον Alpha 98,9.  

«Είναι πειρατεία η εκπομπή σήματος από τους εργαζόμενους και θα εφαρμόζεται ο νόμος σε κάθε περίπτωση. Η κυβέρνηση δεν ανέχεται καμίας μορφής παρανομία» τόνισε.

Ο κ. Κεδίκογλου επεσήμανε ότι η επέμβαση της αστυνομίας έγινε για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της ομαλότητας, ενώ πρόσθεσε ότι το κτήριο ήταν υπό κατάληψη, κάνοντας λόγο για φθορά της περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τι θέλει να κάνουν, αλλά «πρέπει να αποδοθεί το κτήριο στον κάτοχό του».  «Θα πρέπει να γίνει απογραφή. Υπάρχουν πρώην εργαζόμενοι που δεν μπορούσαν να αποζημιωθούν επειδή δεν μπορούσε να καταγραφεί η προϋπηρεσία τους» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή