Προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού ο Λέτο

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 23:30
UPD:07/11/2013 00:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Λέτο έχει εισπράξει μόνο τη δόση του περασμένου Μαρτίου, ενώ εκκρεμούν άλλες τρεις που αναλογούν στις 550.000 ευρώ, από τις συνολικά 800.00 που του οφείλονταν (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Προσφυγή εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε ο Σεμπαστιάν Λέτο, αφού ο διακανονισμός στον οποίο ο Αργεντινός παίκτης της Κατάνια είχε καταλήξει με τους «πράσινους» δεν τηρήθηκε η συμφωνία κι έτσι ο Λέτο επέλεξε τη δικαστική οδό για να διασφαλίσει τα χρήματά του. 

Ο παίκτης προσέφυγε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, αιτούμενος τις δόσεις που εκκρεμούν από το διακανονισμό με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με αυτή θα έπρεπε να λαμβάνει τα οφειλόμενα από το συμβόλαιο των «πρασίνων» με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όμως η καταγγελία της σύμβασης από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού έχει «σφραγίσει» την αποπληρωμή των δόσεων στον παίκτη.

Ο Λέτο έχει εισπράξει μόνο τη δόση του περασμένου Μαρτίου, ενώ εκκρεμούν άλλες τρεις που αναλογούν στις 550.000 ευρώ, από τις συνολικά 800.00 που του οφείλονταν.

Εν τω μεταξύ, το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αυξήθηκε ύστερα από την έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Αρχικά, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε επιβάλλει πρόστιμο 1.700 ευρώ για τη συμπεριφορά των «πράσινων» οπαδών, ποσό που πλέον ανέρχεται σε 6.500 ευρώ μετά την παρέμβαση του κ. Πετρόπουλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις