Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε τον Τσιώλη

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 23:44
UPD:23:53
pasgiannina.gr

Το νέο προπονητή της ομάδας παρουσίασε ο πρόεδρος κος Γιώργος Χριστοβασίλης.

A- A A+

Το νέο προπονητή της ομάδας, Σάκη Τσιώλη, παρουσίασε στα ΜΜΕ απόψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο Θεσσαλός τεχνικός στις δηλώσεις του έθεσε ως πρώτιστο στόχο την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ και την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ ο κ. Χριστοβασίλης, που πήρε πρώτος το λόγο, υπογράμμισε ότι «είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας να βρίσκεται κοντά μας ο κ. Τσιώλης, ο οποίος σήμερα θεωρείται ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι με την έλευσή του ο ΠΑΣ θα επιστρέψει στις επιτυχίες και εύχομαι ο κόσμος να συμπαρασταθεί σε αυτή την προσπάθεια της διοίκησης».

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της διοίκησης. «Πρώτα από όλα έχει να κάνει με την ιστορία, τη φανέλα, τον κόσμο, τους φιλάθλους, που έχω βιώσει από την δεκαετία του '80 σαν ποδοσφαιριστής ακόμη στη Λάρισα και αισθάνθηκα πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός με τον ΠΑΣ για το ποια από τις δύο ομάδες αυτές θα έβγαινε καλύτερη επαρχιακή ομάδα», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

«Ο δεύτερος είναι η μακροχρόνια φιλία και εκτίμηση που έχω για τον πρόεδρο. Ένας τρίτος λόγος είχε να κάνει με το ρόστερ. Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα από τα τελευταία αυτά χρόνια, ήταν ο κύριος αντίπαλος στην προηγούμενη ομάδα που ήμουν όσον αφορά για το ποιος θα πάρει καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Η απόφαση λοιπόν δεν ήταν δύσκολη για εμένα. Για να μπορέσεις να είσαι προπονητής στον ΠΑΣ, πρέπει να είσαι και προνομιούχος. Εγώ νιώθω ότι είμαι προνομιούχος, και είμαι σήμερα σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ», πρόσθεσε.

Όσο για τους στόχους που θέτει; «Έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη. Ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε επαγγελματίας βάζει σαν στόχο να κερδίζει κάτι παραπάνω από την περσινή περίοδο. Άρα και εμείς έχουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις να πετύχουμε κάτι περισσότερο από ότι πέτυχε η ομάδα στην προηγούμενη σεζόν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις