Αρνείται τις κατηγορίες για τους στημένους αγώνες ο Μάκης Ψωμιάδης

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 17:27
UPD:17:29
EUROKINISSI

«Δεν έχω καμία σχέση με τις κατηγορίες. Δεν ξέρω το λόγο που μου τις απέδωσαν. Ελπίζω μέχρι να αποβιώσω να έχω μάθει τους εμπνευστές….» είπε ο Μάκης Ψωμιάδης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ουδεμία σχέση με όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται έχει ο Μάκης Ψωμιάδης, όπως ο ίδιος τόνισε κατά την απολογία του  ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες.

«Δεν έχω καμία σχέση με τις κατηγορίες. Δεν ξέρω το λόγο που μου τις απέδωσαν. Ελπίζω μέχρι να αποβιώσω να έχω μάθει τους εμπνευστές….» είπε  Μάκης Ψωμιάδης αποδίδοντας την εμπλοκή του στην υπόθεση «σε κάποιους που θέλουν  να μου κάνουν κακό».

Για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Κατά την απολογία του, ο Μάκης Ψωμιάδης αναφερόμενος στο αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που του αποδίδεται με τον γιο του Σταύρο και τον προπονητή της ΠΑΕ Καβάλας, κ. Παπακώστα, ο πρώην μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου, είπε:

«Αυτοί οι δύο είναι για κανένα Λούνα Πάρκ, για να παίξουν με τα αυτοκινητάκια, όχι για εγκληματική οργάνωση. Μιλάω για ανικανότητα. Είναι ανίκανοι να κάνουν αυτά που λέει το κατηγορητήριο. Είναι μορφωμένοι και μοιάζουν σαν τη μύγα μες το γάλα στο χώρο. Ημουν άτυπος σύμβουλος του γιου μου Σταύρου. Αφηνα να εννοείται ότι σχετίζομαι με την ΠΑΕ για να τον προστατεύσω από όσους ήθελαν να του κάνουν κακό», ισχυρίστηκε ο Μ. Ψωμιάδης.

Για τη φυγοδικία

Σε συμβουλές λάθος …ατόμου απέδωσε την απόφαση του να φύγει κατά τη διάρκεια της ανάκρισης της υπόθεσης, όπως υποστήριξε κατά τη δίωρη απολογία του.

«Εγώ φταίω. Ένιωσα την ανθρωποφαγία και δέχθηκα τις συμβουλές λάθος ατόμου. Και πήγα 20 λεπτά μακριά από τη Θεσσαλονίκη για να ξανάρθω.. Τα Σκόπια είναι ένα προάστιο έξω από το Κιλκίς . Δεν πήγα εκεί να κρυφτώ. Ποτέ δεν κρύφτηκα από τη Δικαιοσύνη.»"

Απολογία Σταύρου Ψωμιάδη

Απλό φίλαθλο της ομάδας παρουσίασε τον πατέρα του ο μέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης,  ο οποίος κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες. Αναφερόμενος στα χρήματα που επένδυσε στην ομάδα, ισχυρίστηκε ότι από τα 18 του ασχολήθηκε με τον ιππόδρομο και στη συνέχεια με το real estate, ενώ την τελευταία δεκαετία, ο 29χρονος κατηγορούμενος είπε ότι δήλωσε στην εφορία έσοδα που συνολικά ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

«Είναι άδικο να είμαι εδώ. Δεν έχω μάθει να κάνω δουλειές  εκβιάζοντας. Είναι αστείο να μιλάμε για εγκληματική οργάνωση», είπε ο Σταύρος Ψωμιάδης.

newsroom, naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή