Εκ νέου απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών του Μ.Ψωμιάδη στη δίκη για τα «στημένα»

Λόγω της αμφισβήτησης της γνησιότητάς τους από τον κατηγορούμενο
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 16:35
UPD:19:05
EUROKINISSI

Οι δικαστές διέταξαν εκ νέου απομαγνητοφώνηση οκτώ συγκεκριμένων συνομιλιών του Μάκη Ψωμιάδη, παρουσία πραγματογνώμονα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών του Μάκη Ψωμιάδη ενώπιον πραγματογνώμονα διέταξε το δικαστήριο μετά την αμφισβήτηση της γνησιότητάς τους από την πλευρά του κατηγορουμένου, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

«Από πού προκύπτει ποιος μιλά; Μπορεί να μιλά ο…Μητσικώστας. Να ελεγχθεί η νομιμότητα της καταγραφής και η γνησιότητά τους», υποστήριξε ο συνήγορος του Μάκη Ψωμιάδη, για να λάβει την απάντηση από την έδρα: «…δεν τίθεται θέμα γνησιότητας, γιατί είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι για τους οποίους έγινε άρση απορρήτου».

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος έκανε ένσταση  για να μη ληφθούν υπόψη τα πέντε κίτρινα ντοσιέ που περιέχουν τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, η οποία και έγινε δεκτή.

Οι δικαστές διέταξαν εκ νέου απομαγνητοφώνηση οκτώ συγκεκριμένων συνομιλιών του Μάκη Ψωμιάδη, παρουσία πραγματογνώμονα. Μάλιστα ήδη διορίστηκαν πραγματογνώμονες και η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 29 Οκτωβρίου.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή