Νίκη στις καθυστερήσεις για ΠΑΟΚ με Εργοτέλη

Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 19:15
UPD:19:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν.

A- A A+

Ο ΠΑΟΚ είδε το «χάρο με τα μάτια του» στην Τούμπα, απέναντι στον Εργοτέλη που προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με τον Βερπακόφσκις, αλλά ένα φάουλ του Βούκιτς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη με 2-1 στο Δικέφαλο, αφού στο ενδιάμεσο (64΄) είχε ισοφαρίσει ο Κατσουράνης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία ύστερα από 10 αγωνιστικές, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν βεβαίως μπροστά τους το ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό. Μόλις στο 13΄, λοιπόν, ο Μπουχαλάκης βρήκε τον Βερπακόφσκις και ο έμπειρος Λετονός με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. 

Η συνέχεια πάντως ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΟΚ, που έχασε αρκετές ευκαιρίες: στο 17΄ με την κεφαλιά του Κατσικά (άουτ), στο 18΄ με το σουτ του Λούκας (άουτ), στο 25΄ με νέα προσπάθεια του ίδιου παίκτη, στο 38΄ με φάουλ του Λίνο και στο 39΄ με σουτ του Νίνη, με πρωταγωνιστή στις προαναφερόμενες φάσεις τον τερματοφύλακα Αθανασίου.

Στο 35ο λεπτό οι γηπεδούχοι είδαν τον Βίτορ να αποχωρεί τραυματίας, ενώ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Διαμαντάκος παραλίγο να κάνει το 0-2, όταν σούταρε ελάχιστα άουτ. Η υπεροχή του ΠΑΟΚ αξιοποιήθηκε στο 64ο λεπτό, όταν στην εκτέλεση φάουλ του Λίνο ο έμπειρος Κατσουράνης έφερε το παιχνίδι στα «ίσα». 

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στο 71΄ πάντως οι Κρήτες έχασαν νέα σπουδαία διπλή ευκαιρία, όταν αρχικά ο Χακόμπο απέκρουσε ασθενώς το σουτ του Πέλε και στην εξέλιξη της φάσης ο Διαμαντάκος απέτυχε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν πια να βρει να βρει διαδρόμους, με τον Χακόμπο να γλιτώνει τους γηπεδούχους από το... «έμφραγμα» στο 89΄, αποκρούοντας σωτήρια το σουτ του Χαντί.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο «Δικέφαλος» κέρδισε φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή. Εκτελεστής ο Βούκιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα εν μέσω άκρατων πανηγυρισμών. Μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Τάσο Κάκο ο Αλβάρο Μεχία του Εργοτέλη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις