Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΣ Γιάννινα, 1-0 τον Πλατανιά

Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 16:54
UPD:17:46
EUROKINISSI
A- A A+

Επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από περίπου ένα μήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα, που στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής νίκησε στους «Ζωσιμάδες» 1-0 τον Πλατανιά με γκολ του Λίλα και πήρε τους τρεις βαθμούς για πρώτη φορά μετά τις 29 Σεπτεμβρίου, όταν είχε επικρατήσει της Ξάνθης (2-1) για την 6η ημέρα στη Σούπερ Λίγκα.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από μετριότητα, αφού οι γηπεδούχοι με «μπλοκαρισμένο» τον Ντε Βινσέντι δεν είχαν ανάπτυξη και καλή οργάνωση, ως εκ τούτου λοιπόν δεν κατόρθωσαν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους απέναντι στη «σφιχτή» τακτική του Πλατανιά.

Κατά συνέπεια φάσεις και θέαμα απουσίασαν, με την πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης να καταγράφεται στο 20΄, όταν ο Τσουκαλάς έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Ίλιτς, ο όμως οποίος σούταρε πολύ άστοχα.

Στο 38΄ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε μια καλή ευκαιρία με το ελάχιστα άουτ σουτ του Κοροβέση, ενώ στο 44΄ ο Κολοβέτσιος πήρε την κεφαλιά ύστερα από το κόρνερ του Ντε Βισνέντι αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Γιωργαλλίδη.

Η είσοδος του Κάταϊ στην επανάληψη έκανε πιο επιθετικό τον Πλατανιά, με τον Σέρβο να χάνει μάλιστα μόλις στο 47΄ για να ισοφαρίσει, όταν ο Βελλίδης απέκρουσε στη γωνία του το σουτ του νεαρού επιθετικού.

EUROKINISSI

Τελικά το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Ηπείρου στο 62ο λεπτό ο Εμιλιάνο Βίλα με προβολή, σε γύρισμα του Κοροβέση. Οι Χανιώτες προσπάθησαν στη συνέχεια να βγουν μπροστά αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί, κινδύνεψαν δε εκ νέου στο 81΄ όταν το τεχνικό σουτ του Κοροβέση έστειλα την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις