Δύσκολη νίκη η Μπάγερν, ήττα - σοκ για Λεβερκούζεν

Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 18:52
UPD:21:28
REUTERS/KAI PFAFFENBACH
A- A A+

Η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε να κυνηγά την ανατροπή του σκορ απέναντι στη Χοφενχάιμ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά τα κατάφερε και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας και Ευρώπης αιφνιδιάστηκαν από το γκολ του Σίλε στο 34΄, αλλά ο Μάντζουκιτς στο 39΄ και ο Μίλερ στο 74΄ έδωσαν το τρίποντο στους φιλοξενούμενους Βαυαρούς και τους επέτρεψαν να διατηρήσουν τη διαφορά του ενός βαθμού από τη δεύτερη Μπορούσια Ντόρτμουντ, που χθες το βράδυ είχε διαλύσει με 6-1 τη Στουτγκάρδη.

EPA/PETER STEFFEN

H Μπάγερ Λεβερκούζεν γνώρισε αναπάντεχη ήττα από την ουραγό Αϊντραχτ.

Αντίθετα με τις προαναφερόμενες ομάδες η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχασε έδαφος, καθώς γνώρισε αναπάντεχη ήττα 1-0 (81΄ Κουμπέλα) στο Μπραουνσβάιχ από την ουραγό Αϊντραχτ.

Η Γκλάντμπαχ συνέχισε την καλή πορεία της με εκτός έδρας νίκη 2-0 (23΄, 62΄ Κρούζε) επί του Αμβούργου, η Σάλκε πέρασε από το Βερολίνο επικρατώντας 2-0 (26΄ Ζάλαϊ, 90+΄ Ντράξλερ) της Χέρτα, ενώ ευρεία εκτός έδρας νίκη με 3-0 (57΄ Κλάους, 79΄ Νταρίντα, 88΄ Μεχμέντι) πέτυχε και η Φράιμπουργκ επί της Νυρεμβέργης. 

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, τέλος, η Άιντραχτ ηττήθηκε στη Φρανκφούρτη από τη Βόλφσμπουργκ 1-2 (35΄ Μάγερ - 2΄ αυτογκόλ Άντερσον, 82΄ Αρνολντ).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις