Χωρίς Μονιάκη με Άρη ο ΟΦΗ

Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 14:16
UPD:15:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Μονιάκης (αριστερά) τραυματίστηκε σε δάχτυλο του ποδιού και τέθηκε εκτός των πλάνων του Ρικάρντο Σα Πίντο (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με μία απώλεια της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη, στο Ηράκλειο.

Ο Μονιάκης τραυματίστηκε σε δάχτυλο του ποδιού και τέθηκε εκτός των πλάνων του Ρικάρντο Σα Πίντο, μαζί με τον επίσης τραυματία Βερόν και τον ανέτοιμο Γκαλέτι.

«Μετά την πρόκριση μας στο Κύπελλο έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, στο οποίο θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη. Ο αντίπαλος μπορεί να αποκλείστηκε, αλλά είναι ισχυρός και ειδικότερα εκτός έδρας, όπου έχει πετύχει και τις δύο νίκες του», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός για την αναμέτρηση με τη μακεδονική ομάδα.

«Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε στο πλευρό μας, σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τον κόσμο μας που δίνει επιπλέον δύναμη που την χρειαζόμαστε. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι έχουν πικραθεί από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, αλλά τους ζητώ να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα. Τώρα στα δύσκολα θα πρέπει να λειτουργήσουμε σαν οικογένεια, καθώς όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί», συμπλήρωσε.

Την αποστολή του ΟΦΗ συνθέτουν οι, Δασκαλάκης, Φερναντέζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Στάθης, Ζβασίγια, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ζε, Παπάζογλου, Μακουκούλα, Ζόρο, Τριποτσέρης, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης και Νιμανί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις