Κύπελλο Ελλάδας: To ενδιαφέρον σε Ηράκλειο, Κομοτηνή και Λιβαδειά

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 11:44
UPD:11:53
ICON/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο με τους δεύτερους αγώνες της φάσης των «32», μετά την περάτωση των οποίων θα αναδειχθούν οι 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Από τις σημερινές αναμετρήσεις ξεχωρίζουν εκείνες στο Ηράκλειο, την Κομοτηνή και τη Λιβαδειά. Στην πόλη της Κρήτης ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, αφού το 2-1 υπέρ των «πράσινων» από τη συνάντηση του «Απόστολος Νικολαΐδης» αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Στη Θράκη, ο Πανθρακικός καλείται να ανατρέψει το «ύπουλο» 1-2 του Βόλου απέναντι στη Νίκη, ενώ ακριβώς το ίδιο ισχύει και στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, όπου ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Μαγούλας.

Αντίθετα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν έχουν πρόβλημα μετά τις ευρείες νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια με Φωκικό και Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στη Ριζούπολη μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας, εν προκειμένω ο Απόλλωνας Σμύρνης ή ο Πλατανιάς, θα πουν «αντίο» στη διοργάνωση.

Στο Αιγίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά απέναντι στον Αιγινιακό, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο Πανιώνιος έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς μετά το 3-1 στη Νέα Σμύρνη. 

Το σημερινό πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

15:00 Αιγινιακός-ΠΑΣ Γιάννινα                (0-0)
15:30 Πανθρακικός-Νίκη Βόλου               (1-2)
15:30 Λεβαδειακός-Αστέρας Μαγούλας    (1-2)
15:30 Απόλλων Καλαμαριάς-Πανιώνιος   (1-3)
18:00 Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς        (1-1)
18:00 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός              (1-2)
20:30 Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΟΚ       (0-3)
20:30 Φωκικός-Ολυμπιακός                     (1-5)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις