Αναδίπλωση Μπλάτερ στα σχόλια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 22:58
UPD:23:12
REUTERS/ARND WIEGMANN

Ο Μπλάτερ σχολίασε πως «ο ένας ξοδεύει περισσότερα στον κομμωτή του από τον άλλον, όμως αυτό δεν έχει σημασία. Μου αρέσουν και οι δύο, αλλά προσωπικά προτιμώ τον Μέσι» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σε θεαματική αναδίπλωση προχώρησε ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, μετά το θόρυβο και την εναντίον του κατακραυγή που ξεσήκωσαν κάποια υποτιμητικά σχόλια με αποδέκτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Την περασμένη Παρασκευή, ο πρώτος παράγοντας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, κλήθηκε να πει τη γνώμη του για τους Ρονάλντο και Μέσι.

Στην απάντησή του θέλησε, προφανώς, να κάνει χιούμορ, όμως οι αποδέκτες -άμεσοι και έμμεσοι- των σχολίων του είναι βέβαιο ότι δεν γέλασαν καθόλου. Ο Μπλάτερ χαρακτήρισε τον Πορτογάλο «διοικητή στο γήπεδο», ενώ σχολίασε πως «ο ένας ξοδεύει περισσότερα στον κομμωτή του από τον άλλον, όμως αυτό δεν έχει σημασία. Μου αρέσουν και οι δύο, αλλά προσωπικά προτιμώ τον Μέσι».

Ο Ρονάλντο τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, αναρτώντας σε σύνδεσμο το βίντεο της ομιλίας του Μπλάτερ στο με το ακόλουθο σχόλιο: «Αυτό το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα το σεβασμό που τρέφει η FIFA για μένα, την ομάδα και τη χώρα μου. Εύχομαι στον κ. Μπλάτερ υγεία και μακροζωία, με τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί, όπως του αξίζει, τις επιτυχίας των αγαπημένων του παικτών και ομάδων».

Σήμερα ο Σεπ Μπλάτερ απάντησε, σε απολογητικό ύφος, σε επιστολή του προέδου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος χαρακτήρισε «ατυχή και απαράδεκτα» τα σχόλια του Ελβετού, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και την απάντησή του.

«Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι κατά τη γνώμη μου ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Μέσι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Λυπάμαι βαθύτατα που ένα συμβάν το οποίο προέκυψε από μία ακαδημαϊκή εκδήλωση προκαλεί τόσο πόνο και απολογούμαι γι΄ αυτό. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να προκαλέσω δυσφορία ή να δείξω ασέβεια στη Ρεάλ Μαδρίτης, εναν παίκτη της ή τους οπαδούς της», ήταν η δήλωση του Μπλάτερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις