Μ. Βορίδης: Όσοι είναι ώριμοι συνταξιοδοτικά δεν πρόκειται να θιγούν

Δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 17:25
UPD:17:27
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

«Ο υπουργός έχει κάνει μία αποτίμηση της δημοσιονομικής ωφέλειας κάθε μέτρου που προτείνει» είπε ο κ. Βορίδης, αναφερόμενος στο ασφαλιστικό (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Έχει υπάρξει «απόλυτη θέση» ότι όσοι είναι ώριμοι συνταξιοδοτικά δεν πρόκειται να θιγούν, δήλωσε στον Alpha 98,9 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, δεν υπάρχει αντίθετη γνώμη από οποιονδήποτε,  συμπεριλαμβανομένης και της τρόικας. 

«Ο υπουργός έχει κάνει μία αποτίμηση της δημοσιονομικής ωφέλειας κάθε μέτρου που προτείνει» είπε ο κ. Βορίδης, αναφερόμενος στο ασφαλιστικό. 

«Οι βουλευτές δεν είναι λόχος, δεν είναι φαντάρια»

Όσον αφορά στη στάση του Β. Πολύδωρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι ο κ.Πολύδωρας μπορεί να έχει κριτική στάση σε μια σειρά ζητημάτων, όπως και πολλοί βουλευτές της ΝΔ.

«Την εκλαμβάνουμε ως δημιουργική κριτική στο έργο της κυβέρνησης. Οι βουλευτές δεν είναι λόχος, δεν είναι φαντάρια» είπε σχετικά. «Εμείς θέλουμε ενεργούς βουλευτές» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ο κ. Βορίδης απάντησε ότι ο κ. Κρανιδιώτης είναι φίλος του και του αρέσει η εκφορά του λόγου του.

«Ο πρώτος που ασκεί κριτική σε κυβερνητικές πολιτικές είναι ο ίδιος ο Φαήλος. Η Δεξιά δεν έχει δημοκρατικό συγκεντρωτισμό και κομματική μονολιθικότητα» τόνισε.

Ερωτηθείς για ενδεχόμενη συνεργασία του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, με τη ΝΔ, ο κ. Βορίδης δήλωσε ότι ο κ. Καρατζαφέρης αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και δίνει τη σωστή προτεραιότητα.

«Αυτή τη στιγμή η σωστή προτεραιότητα είναι να υποστηριχτεί η μοναδική βιώσιμη υπαρκτή κυβερνητική πολιτική» υπογράμμισε.  

Οι Έλληνες που αντιλαμβάνονται την δυσκολία και την κρισιμότητα των περιστάσεων, συμπαρατάσσονται με το κόμμα, με την κυβέρνηση, με τον Πρωθυπουργό που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει μία δύσκολη κατάσταση, δήλωσε ο κ. Βορίδης, προσθέτοντας ότι αυτό αναγνωρίζει και ο Γ. Καρατζαφέρης «και πολύ καλά κάνει».

«Κακός παραλληλισμός» από τον Απ. Τζιτζικώστα

Για τη στάση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εκτίμησε ότι ο κ. Τζιτζικώστας μιλάει σε επίπεδο νομικό.

«Ο Απόστολος έκανε έναν πολύ κακό παραλληλισμό. Τον παραλληλισμό αυτό από όποια σκοπιά και αν τον κοιτάξει κανείς ήταν υπερβολικός, ήταν άστοχος» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή