ΟΦΗ: «Συγγνώμη» των παικτών στους φιλάθλους τους

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 15:00
UPD:15:02
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι παίκτες του ηρακλειώτικου συλλόγου εμφανίζονται με απολογητική και αυτοκριτική διάθεση απέναντι στους οπαδούς τους.

A- A A+

Την ανάγκη να ζητήσουν συγγνώμη από το φίλαθλο κοινό της ομάδας τους αισθάνθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και το έπραξαν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Οι παίκτες του ηρακλειώτικου συλλόγου εμφανίζονται με απολογητική και αυτοκριτική διάθεση απέναντι στους οπαδούς τους, γι΄ αυτό και ανέλαβαν την ευθύνη που τους αναλογεί, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα αυξήσουν κατά πολύ την προσπάθειά τους για να εξέλθουν από τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει.

«Ως ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας. Συγνώμη για την τελευταία θέση, συγνώμη γιατί δεν σας έχουμε δώσει ακόμα την χαρά της νίκης και συγνώμη για την πρόσφατη ήττα-ντροπή, λόγω της έκτασης του σκορ, από τον Ολυμπιακό», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση.

«Να ξέρετε όμως ότι έχουμε αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να βγει γρήγορα ο ΟΦΗ από το βαθμολογικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει... Και να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε...» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις