Ο Ατρόμητος «έπνιξε» την Ξάνθη στα Πηγάδια

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 16:55
UPD:17:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι Στέφανο Ναπολεόνι και Δημήτρης Παπαδόπουλος πανηγυρίζουν

A- A A+

Ο Ατρόμητος πέρασε με... στυλ από την Ξάνθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επικρατώντας της φορμαρισμένης ακριτικής ομάδας 2-0 με τέρματα των Ναπολεόνι στο 12ο και Παπαδόπουλου στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Παράσχου ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, όταν στο 12΄ από μπαλιά του Παπαδόπουλου, ο Ναπολεόνι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και φτάνοντας απέναντι στον Ζαρόπουλο πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Ατρόμητου, που με σωστή τακτική είχαν αναλάβει ρόλο πρωταγωνιστή και δεν επέτρεπαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν.

Έτσι, η ομάδα των δυτικών προαστίων έχασε νέα καλή ευκαιρία στο 29΄, όταν μετά από πάσα του Παπαδόπουλου στον Ναπολεόνι ο Ιταλός επιθετικός σούταρε, αλλά ο Ζαρόπουλος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 44΄, όμως, ύστερα από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες ο Παπαδόπουλος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα της Ξάνθης ζευγαρώνοντας τα γκολ της ομάδας του.

Η μοναδική καλή φάση της ακριτικής ομάδας στο πρώτο 45λεπτο καταγράφηκε στο 35ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Βάλλας έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, κομβικό σημείο του οποίου αποδείχθηκε το 63ο λεπτό: ο Σολτάνι βρέθηκε σε ιδανική θέση βολής μέσα στην περιοχή, πλάσαρε τον Σηφάκη, αλλά ο γκολκίπερ του Ατρομήτου απέκρουσε και η μπάλα αφού κόντραρε ξανά στον Σολτάνι έφυγε άουτ, με την Ξάνθη να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις