Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι σε Ηράκλειο και Ξάνθη

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 12:07
UPD:15:14
A- A A+

Με τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τρεις συναντήσεις, εκ των οποίων ξεχωρίζει εκείνη στο «Παγκρήτιο» στάδιο μεταξύ του Εργοτέλη και του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Ηρακλείου εκπλήσσει ευχάριστα μέχρι τώρα με την πορεία της, μοιράζεται την τρίτη θέση με τον Ατρόμητο και αναμένεται να αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο για τους «πράσινους», που προέρχονται από το «πατατράκ» της Λεωφόρου απέναντι στον Πανθρακικό.

Ο Ατρόμητος, από την πλευρά του, φαίνεται να βρίσκει τον αγωνιστικό βηματισμό του αλλά σήμερα θα δοκιμαστεί στην Ξάνθη απέναντι στην ομάδα του Ράινερ Μάουρερ, που εμφανίζει μεγάλη βελτίωση, προέρχεται από την εμφατική εκτός έδρας επιτυχία επί της Καλλονής (5-1) και φιλοδοξεί να ξεπεράσει τον αντίπαλό της στην κατάταξη, καθώς τη χωρίζει μόλις ένας βαθμός από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο τρίτος σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό που αναζητεί βαθμούς αλλά μοιάζει μάλλον δύσκολο να τους βρει σε αυτή την έδρα.

Το πρόγραμμα:

15:00 Ξάνθη-Ατρόμητος                
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός   
19:30 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός         

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις