Π. Τατσόπουλος: Δεν τίθεται θέμα αλλαγής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση ήττας

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 13:49
UPD:13:53
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Έναν αρχηγό που το έχει πάει το κόμμα από το 4% στο 27% μέσα σε ένα χρόνο, δεν τον αλλάζεις. Δεν πάει να πάθει και τη μεγαλύτερη πανωλεθρία μετά; Δεν τον αλλάζεις», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος (φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

«Δεν νομίζω ότι τίθεται κανένα θέμα αλλαγής ηγεσίας» σε περίπτωση ήττας του κόμματος στις εκλογές, δήλωσε ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος στον Βήμα FM, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Έναν αρχηγό που το έχει πάει το κόμμα από το 4% στο 27% μέσα σε ένα χρόνο, δεν τον αλλάζεις. Δεν πάει να πάθει και τη μεγαλύτερη πανωλεθρία μετά; Δεν τον αλλάζεις», σημείωσε ο κ. Τατσόπουλος.

Ερωτηθείς για τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ψηφοφορία επί της τροπολογίας για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων που παραβιάζουν τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα για την εγκληματική οργάνωση και την τρομοκρατική δράση, ο κ. Τατσόπουλος υποστήριξε ότι η επιλογή της βουλευτή δεν αιφνιδίασε κανέναν.

«Πρώτα απ’ όλα, η ίδια είχε προειδοποιήσει, είχε ενημερώσει. Δεν το έκανε εν αιθρία. Ξέραμε ότι θα δηλώσει ‘παρών’. Στην πολιτική, όταν δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας, κρίνεις εάν τα ερωτηματικά και οι αστερίσκοι που βάζεις έχουν μεγαλύτερη σημασία από το ίδιο το κείμενο», σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή