Champions League: Παίζει ο Ριμπερί με Βικτόρια Πλζεν

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 17:13
UPD:17:20
REUTERS/CHRISTIAN HARTMANN

Ο Γάλλος ακραίος απουσίασε από τη σαββατιάτικη νίκη 4-1 επί της Μάιντς, καθώς υπέστη ένα μικροτραυματισμό στην τελευταία προπόνηση και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί για προληπτικούς λόγους.

A- A A+

Ο Φρανκ Ριμπερί τέθηκε στη διάθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα για τον αυριανό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βικτόρια Πλζεν, ενώ και ο Χάβι Μαρτίνεθ ενδέχεται να επιστρέψει μετά από καιρό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπάγερν Μονάχου, όπως δήλωσε σήμερα ο Ισπανός προπονητής των Βαυαρών.

Ο Γάλλος ακραίος απουσίασε από τη σαββατιάτικη νίκη 4-1 επί της Μάιντς, καθώς υπέστη ένα μικροτραυματισμό στην τελευταία προπόνηση και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί για προληπτικούς λόγους. «Ο Φρανκ είναι καλά και προπονήθηκε πολύ καλά σήμερα» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους.

«Επίσης, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον Χάβι, επίσης προπονήθηκε καλά σήμερα. Θα αποφασίσω αύριο εάν θα πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής», πρόσθεσε. Ο Ισπανός διεθνής υποβλήθηκε σε επέμβαση στους προσαγωγούς στις αρχές Σεπτεμβρίου και παραμένει εκτός δράσης έκτοτε.

Στο μεταξύ, ο Γκουαρντιόλα θα έχει στη διάθεσή του και έναν απόλυτα έτοιμο Μάριο Γκέτσε, καθώς ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που είχε υποστεί στα τέλη Αυγούστου.

«Ο Μάριο είναι πολύ ξεχωριστός, ειδικά σε κλειστούς χώρους, και χρειάζεται λίγο χρόνο για αποφάσεις. Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα» επισήμανε ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος θέλει δύο νίκες απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, προκειμένου οι πρωταθλητές Ευρώπης να εξασφαλίσουν θέση στους «16» της διοργάνωσης. «Κανονικά θα πρέπει να είμαστε σε θέση να προκριθούμε στη φάση των "16" μετά από τέσσερις αγώνες» υπογράμμισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις