Αναχώρησε για Λισαβόνα η αποστολή του Ολυμπιακού

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 11:30
UPD:11:37
olympiacos.org
A- A A+

Με στόχο να φύγει από τη Λισαβόνα έχοντας αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, όπου αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θέλει να «εξαργυρώσει» την παρακαταθήκη του 3-0 των Βρυξελλών επί της Άντερλεχτ, ώστε αν φύγει αήττητος από την ιβηρική χερσόνησο να αυξήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ψυχολογία είναι καλή, απόρροια και των τελευταίων εμφανίσεων στο πρωτάθλημα, όπου ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος, αήττητος και σκοράρει... κατά ριπάς, με τον Μίτσελ να προετοιμάζει την ομάδα του για νίκη.

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL
Ολυμπιακός: Με τον Σαβιόλα στην Πορτογαλία

Δείτε το βίντεο της πτήσης του Ολυμπιακού στη Λισσαβώνα, με τον Χαβιέρ Σαβιόλα να μιλάει για το ταξίδι και το παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Όπως έχει δείξει μέχρι τώρα ο Ισπανός τεχνικός, στο «Ντα Λουζ» θα παίξει με τους Ρομπέρτο, Μανιάτη (ή Σαλίνο), Μανωλά, Σιόβα, Χολέβα, Σάμαρη, Εντινγκά (ή Μανιάτη), Βάις, Φουστέρ (ή Ντομίνγκες), Σαβιόλα και Μήτρογλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις