Γερμανία: «Ναι» από Λεβερκούζεν στην επανάληψη του ματς με τη Χοφενχάιμ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 19:30
UPD:19:34
EPA/UWE ANSPACH

Κόμπος στο σημείο από το οποίο πέρασε η μπάλα στο γκόλ «φάντασμα» του Κίσλινγκ.

A- A A+

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι διατεθειμένη να επαναλάβει τον αγώνα με τη Χοφενχάιμ, στον οποίο νίκησε με 2-1 την περασμένη Παρασκευή χάρις σε γκολ-«φάντασμα», που προκάλεσε μεγάλη διαμάχη στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Το συμβάν που πυροδότησε τη διαμάχη συνέβη στο 70ο λεπτό, όταν ο Στέφαν Κίσλινγκ της Μπάγερ έπιασε κεφαλιά που κατέληξε άουτ, αλλά η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα από μια τρύπα στο πλάι της εστίας!

Ο διαιτητής κατακύρωσε λανθασμένα ένα τέρμα που δεν σημειώθηκε ποτέ και το οποίο επέτρεψε στη Λεβερκούζεν να προηγηθεί 2-0, πριν μειώσει προς το τέλος του αγώνα η Χοφενχάιμ, που στη συνέχεια ζήτησε επισήμως από την Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (DFB) να επαναλάβει το παιχνίδι, αν και πηγές της DFB ισχυρίστηκαν ότι η προσφυγή έχει ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας.

«Ακόμη κι αν δεχθούμε την επανάληψη του αγώνα, κατά τον χρόνο του σφάλματος η Λεβερκούζεν ήταν ακόμα μπροστά 1-0 με γκολ του Σίντνεϊ Σαμ. Εκείνο το γκολ δεν το "κλέψαμε". Νικούσαμε», τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Μπάγερ, Μέινολφ Σπρινκ, ενώ ο τεχνικός διευθυντής των «ασπιρινών», Ρούντι Φέλερ, πρότεινε να ξαναπαιχτούν τα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις