Γερμανία: Νίκες για Μπάγερν και Ντόρτμουντ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 18:50
UPD:18:55
EPA/ANDREAS GEBERT

Οι πρωταθλητές Γερμανίας και Ευρώπης έφτασαν σε μία ακόμη ευρεία νίκη.

A- A A+

Με νίκες προχώρησαν στη μπουντεσλίγκα Μπάγερν και Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, οπότε η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα παρέμεινε ως είχε, με τους Βαυαρούς στην κορυφή και τις Μπορούσια, Λεβερκούζεν να ακολουθούν.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας και Ευρώπης βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Πάρκερ στο 44΄, αλλά στην επανάληψη ανέτρεψαν πλήρως το σκηνικό και με σκόρερ τους Ρόμπεν, Μίλερ (2) και Μάντσουκιτς έφτασαν σε μία ακόμη ευρεία νίκη.

Πιο δύσκολη ήταν η αποστολή της Ντόρτμουντ απέναντι στο Ανόβερο. Η Μπορούσια χάρη στο γκολ-πέναλτι του Ρόις στο 4ο λεπτό πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η Σάλκε μπορεί και χωρίς τον Χούντελααρ. Μπορεί να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Μπραουνσβάιχ από την τοπική Άιντραχτ (20΄ Αντεμι, 59` Μπελαραμπί), ωστόσο, η ομάδα του Γιανς Κέλερ κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες (29` Μέγερ, 65` Γκορέτζκα) και στην εκπνοή του αγώνα να πάρει το εκτός έδρας «τρίποντο» με το γκολ του Νοϊστάντερ (2-3).

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Νυρεμβέργη έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Κάντλετς στο 50΄, αλλά στο 86΄ ο Ντρμιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, Βέρντερ Βρέμης και Φράιμπουργκ  αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις