Κ. Γιαννόπουλος: Η αστυνομία δεν μπήκε σε καταυλισμό για να ελέγξει καταγγελία που αφορούσε τον μικρό Μπεν

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 16:49
UPD:16:55
Eurokinissi/EUROKINISSI

«Υπήρχε καταγγελία ότι σε συγκεκριμένο καταυλισμό στην ίδια περιοχή υπήρχε ένα παιδί, αλλά κρίθηκε από την Αστυνομία ότι δεν έπρεπε να μπει μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

A- A A+

Η αστυνομία είχε στη διάθεσή της καταγγελία για την ύπαρξη ενός παιδιού που μπορεί να ήταν ο μικρός Μπεν, σε συγκεκριμένο καταυλισμό, στα Φάρσαλα, ωστόσο δεν την έλεγξε, ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 989 ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

«Υπήρχε καταγγελία ότι σε συγκεκριμένο καταυλισμό στην ίδια περιοχή υπήρχε ένα παιδί, αλλά κρίθηκε από την Αστυνομία ότι δεν έπρεπε να μπει μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της μικρής Μαρίας, ο πρόεδρος του Συλλόγου "το Χαμόγελο του Παιδιού", τόνισε ότι η υπόθεση έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «από τη Σουηδία και τη Φινλανδία μας είπαν ότι είναι δικό τους, μέχρι χθες είχαμε 8 χιλιάδες κλήσεις και πάνω από 700 χιλιάδες επισκέψεις στο Facebook».

Ο κ. Γιαννόπουλος μίλησε επίσης για «παιδιά που χρησιμοποιούνται σαν εμπόρευμα το οποίο το πουλάει κατευθείαν κάποιος ή το χρησιμοποιεί για επαιτεία, εμπόριο ναρκωτικών και άλλες δραστηριότητες».

Τέλος, ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε ότι δόθηκε λάθος η ηλικία του παιδιού και θα γίνει έρευνα από οδοντίατρο ιατροδικαστή προκειμένου να καθοριστεί με ακρίβεια, ενώ απηύθυνε έκκληση στα μέσα ενημέρωσης προστατεύσουν το παιδί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή