Γερμανία: Παρατείνεται η επιστροφή του Χούντελαρ στη Σάλκε

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 19:59
UPD:20:05
REUTERS/INA FASSBENDER

Στιγμιότυπο από προηγούμενο τραυματισμό του Κλάας-Γιαν Χούντελαρ.

A- A A+

Μεγάλο αγωνιστικό πλήγμα για τη Σάλκε αποτελεί ο (νέος) τραυματισμός του Κλάας-Γιαν Χούντελαρ στο δεξί γόνατο, ο Ολλανδός επιθετικός δεν πρόκειται να επιστρέψει στους «βασιλικούς μπλε» πριν από την έναρξη του β΄ γύρου της Μπουντεσλίγκα, τον Ιανουάριο.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε από το ότι πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ξανά στη διάρκεια του πρώτου γύρου», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Χορστ Χελτ στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Sport 1».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης ανέφερε ότι «η απόφαση θα ληφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού ο Κλάας-Γιαν θέλει μια δεύτερη ιατρική γνώμη».

Ο 30χρονος επιθετικός τραυματίστηκε τη Δευτέρα, στην επιστροφή του στις προπονήσεις ύστερα από δύο μήνες απουσίας, λόγω μερικής ρήξης συνδέσμου στο δεξί γόνατο.

Στην τρέχουσα σεζόν ο Χούντελαρ έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας, με απολογισμό τρία τέρματα.

Την αγωνιστική περίοδο 2011-12 είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα, ωστόσο την περυσινή σεζόν έμεινε εκτός δράσης για επτά εβδομάδες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις