Μπάσκετ: Δύο στα δύο ο Πανιώνιος με Τρίκαλα

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 18:05
UPD:18:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Η θεσσαλική ομάδα αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» και κόντραρε στα ίσια τους Νεοσμυρνιώτες. 

A- A A+

Τη δεύτερη σερί νίκη του σε ισάριθμα ματς στην Α1 πέτυχε ο Πανιώνιος, αυτή την φορά επί των Τρικάλων με 69-62.

Η θεσσαλική ομάδα, παρά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη Νέα Κηφισιά αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» και κόντραρε στα ίσια τους Νεοσμυρνιώτες. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν μεν το προβάδισμα στο σκορ, αλλά ποτέ δε μπόρεσαν να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας από τον αντίπαλό τους.

Κι όταν το επιχείρησαν αυτό και πήγαιναν να ξεφύγουν, τα Τρίκαλα έβρισκαν τον τρόπο να «μαζεύουν» τη διαφορά και να βρίσκονται στη διεκδίκηση της νίκης. Η εμπειρία των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όμως, ήταν το «κλειδί» για να φτάσουν στη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει καθόλου παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία.

Σε ένα ακόμη ματς, όπως και σε αυτό της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό, κορυφαίοι των νικητών ήταν οι δύο Αμερικανοί, ΜακΚόλουμ και Μίλμπουρν, που πέτυχαν από 17 και 15 πόντους έκαστος.

Εβανς και Κόματος με 17 και 12 πόντους ήταν αυτοί που ξεχώρισαν από τους Θεσσαλούς, που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Καλός ήταν και ο Γιούιν που τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους.

Αξίζει να επισημανθεί ότι καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Πανιωνίου έπαιξε η ευστοχία των παικτών της αθηναϊκής ομάδας από τις ελεύθερες βολές, όπου είχαν 34/41 (83%), σε αντίθεση με την ομάδα των Τρικάλων που είχε 14/21. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις