Μπαρτσελόνα: Επτά μήνες έμεινε εκτός ο Πουγιόλ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 11:38
UPD:15:49
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Ο Κάρλες Πουγιόλ είδε το όνομά του στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά μετά από 7 ολόκληρους μήνες.

A- A A+

Από τις 12 Μαρτίου 2013 έχει να παίξει σε επίσημο ματς της Μπαρτσελόνα ο Κάρλες Πουγιόλ, που χθες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αποψινού αγώνα με την Οσασούνα.

Την ημέρα εκείνη ο αρχηγός των Καταλανών ήταν στην ενδεκάδα του αγώνα με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ (4-0), ωστόσο, έκτοτε βρίσκεται στα...πιτς. Στο διάστημα αυτό υποβλήθηκε αρχικά σε αρθροσκόπηση στο δεξί του γόνατο και αργότερα χειρουργήθηκε στο ίδιο πόδι για να αφαιρέσει μία κύστη.

Η αποθεραπεία του διήρκησε 220 ημέρες, δηλαδή 7 μήνες και μία εβδομάδα. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός απουσίασε από 27 επίσημα ματς των «μπλαουγκράνα», 15 εξ αυτών της περασμένης περιόδου και 12 της τρέχουσας. Στις 13 Σεπτεμβρίου μπήκε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα και στις 26 του ίδιου μήνα έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση. Από τότε και για 22 ημέρες δούλεψε σκληρά για να αποκτήσει καλή φυσική κατάσταση και στις 10 Οκτωβρίου έπαιξε για πρώτη φορά σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τη Σαντ Αντρέου (4-1).

FC BARCELONA

#PuyolisBack

Χθες, Παρασκευή, είδε το όνομά του στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά μετά από 7 ολόκληρους μήνες. Η δουλειά που έκανε όλο το αυτό το διάστημα απέδωσε καρπούς και είναι πανέτοιμος να κερδίσει ξανά την θέση του στο κέντρο της άμυνας. Ο Πουγιόλ επέστρεψε...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις