ΕΙΝΑΠ: Προκλητικός ο τρόπος διενέργειας των ελέγχων

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 13:28
UPD:13:48
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η Ένωση υπενθυμίζει ότι έχει από καιρό επισημάνει «τα προβλήματα που δημιουργούνται από τον αμετροεπή και προκλητικό τρόπο με τον οποίο διενεργούνται οι ‘έλεγχοι’».

A- A A+

Να ανακαλέσει άμεσα την εξαγγελία απόλυσης όσων αντέδρασαν στη διάρκεια τουχθεσινού ελέγχου στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας καλεί τον υπουργό Υγείας η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΕΙΝΑΠ).

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση εκφράζει την συμπαράστασή της στους γιατρούς και τους εργαζομένους του νοσοκομείου Κέρκυρας και υπενθυμίζει ότι έχει από καιρό επισημάνει «τα προβλήματα που δημιουργούνται από τον αμετροεπή και προκλητικό τρόπο με τον οποίο διενεργούνται οι ‘έλεγχοι’».

CORFUPRESS TV

Το βίντεο περιέχει αμοντάριστη όλη την έξοδο των ελεγκτών από το νοσοκομείο και την ακατανόητη απόφαση της Αστυνομίας να εγκλωβίσει εκατοντάδες πολίτες στην εσωτερική σκάλα προς την έξοδο... Δηλώσεις κάνουν το μελος της ΕΓΕΣΥΚ και εκπρόσωπος των ειδικευόμενων ιατρών Λευτέρης Μαρκάτης, ο πρόεδρος της Ένωσης Γιατρων ΕΣΥ Κέρκυρας Αντώνης Γεωργόπουλος καθώς και ασθενής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στα γεγονότα.

«Η αγενής και προσβλητική συμπεριφορά απέναντι σε ανθρώπους που με αυτοθυσία στηρίζουν τη δημόσια περίθαλψη, αντιμέτωποι με τεράστιες ελλείψεις και συχνά απλήρωτοι επί μήνες, καθώς και η άρνηση των εν λόγω ‘ελεγκτών’ να καταγράψουν τις ελλείψεις αυτές, δικαιολογημένα επισύρει την οργή υγειονομικών αλλά και ασθενών – χρηστών υγείας», υπογραμμίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, προσθέτοντας ότι έχουν θέσει το ζήτημα και στον υπουργό Υγείας, σρη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης που είχαν μαζί του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή