Ευρωλίγκα: Πρεμιέρα για Παναθηναϊκό στη Λιθουανία

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 12:27
UPD:12:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έχει πάντως να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα. Το βασικότερο από αυτά είναι η αγωνιστική ανετοιμότητά της, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

A- A A+

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα ξεκινά απόψε από τη Λιθουανία, όπου ο πρωταθλητής Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη Λιέτουβος Ρίτας (21:45), στο πλαίσιο του 4ου ομίλου.

Στόχος των «πράσινων» είναι το φάιναλ-4 του Μιλάνου, αλλά για να τον πετύχουν έχουν μακρύ δρόμο, ο οποίος προϋποθέτει απαραίτητα νίκες απέναντι στους θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους του, ειδικά από τη στιγμή κατά την οποία σε όλο τον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός δεν θα χρησιμοποιήσει την έδρα του, λόγω τιμωρίας.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έχει πάντως να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα. Το βασικότερο από αυτά είναι η αγωνιστική ανετοιμότητά της, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επιπροσθέτως, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Λιθουανία χωρίς τον Μπράμος που ταλαιπωρείται από ίωση, την ώρα που ο αντίπαλός του εμφανίζεται πανέτοιμος, λόγω της συμμετοχής στα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

EUROLEAGUE BASKETBALL
PAOBCGR

Η άφιξη του Παναθηναϊκού στο Βίλνιους

Απέναντι στον Παναθηναϊκό, απόψε, θα τεθούν τέσσερις παλιοί γνώριμοι, δύο εκ των οποίων μάλιστα φόρεσαν τη φανέλα με το τριφύλλι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Μιλένκο Τέπιτς, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και Ρενάλντας Σεϊμπούτις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις