Μπάσκετ: Δύο «διπλά» στην πρεμιέρα από Άρη και Νέα Κηφισιά

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013 20:15
UPD:20:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Ο παίκτης των Τρικάλων Ούρος Πέτροβιτς (Δ) μάχεται για το ριμπάουντ στο κλειστό γήπεδο των Τρικάλων, κατά τη διάρκεια του αγώνα Τρίκαλα - Νέα Κηφισιά, για την 1η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Ο αγώνας έληξε με σκορ 64-69 υπέρ της Νέας Κηφισιάς.

A- A A+

Με το...δεξί μπήκαν στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ οι Άρης, ΠΑΟΚ και Τρίκαλα, καθώς επικράτησαν των ΚΑΟ Δράμας, Κολοσσού Ρόδου και Νέας Κηφισιάς στο σημερινό «πρώτο πιάτο» της 1ης αγωνιστικής.

EUROKINISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Με κορυφαίο το Μιχάλη Πελεκάνο που πέτυχε 15 πόντους ο Άρης μπήκε με «διπλό» στη νέα σεζόν. Το τελικό 66-59 προήλθε μετά την αντεπίθεση των «κιτρίνων» στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στα πρώτα 20 λεπτά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 33-28.  

EUROKINISSI/Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ συνήλθε μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο κι έστω και δύσκολα επικράτησε με 88-81 του Κολοσσού Ρόδου στο κλειστό της Πυλαίας. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης με 26 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του «δικεφάλου» του Βορρά, που είχε το προβάδισμα στο ματς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το ντέρμπι των «νεοφώτιστων» ανέδειξε μεγάλη νικήτρια τη Νέα Κηφισιιά, η οποία πέτυχε μεγάλη νίκη στα Τρίκαλα επί της ομώνυμης ομάδας με 69-64. Κορυφαίος της ομάδας των βορείων προαστίων ήταν ο Λιακόπουλος, που τελείωσε το ματς με 15 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις