Π. Καμμένος: Ο κ. Στουρνάρας είναι ο πλέον μη σοβαρός υπουργός της χώρας

Δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 16:49
UPD:20:23
FOSPHOTOS/PANAYIOTIS TZAMAROS

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

A- A A+

Επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Στουρνάρα στη Βουλή περί του Μνημονίου.

«Ο μη εκλεγμένος υπουργός Οικονομικών, στη Βουλή των Ελλήνων, αντικαθιστά το συνταγματικό χάρτη της χώρας με το μνημόνιο. Κατά τον κ. Στουρνάρα το μνημόνιο είναι το μόνο σοβαρό κείμενο στη χώρα, το βέβαιο είναι ότι ο κ. Στουρνάρας είναι ο πλέον μη σοβαρός υπουργός της χώρας» είπε ο κ. Καμμένος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών είχε διατυπώσει από το βήμα της Βουλής τη θέση ότι το μνημόνιο «είτε μας αρέσει είτε όχι» είναι το μοναδικό κείμενο πολιτικής που «έθεσε συγκεκριμένους στόχους δεσμευτικούς για το σύνολο του ελληνικού κράτους».

Απαντώντας σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Μίμη Ανδρουλάκη για το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, ο ΥΠΟΙΚ παρατήρησε ότι «μια από τις οδυνηρές πραγματικότητες της μεταπολίτευσης ήταν το γεγονός ότι δεν καταρτίστηκαν σοβαρά και μακρόπνοα αναπτυξιακά σχέδια για την οικονομία και το κράτος».

«Εσείς προτείνετε να καταρτίσουμε κάτι προς αντικατάστασή του (του μνημονίου). Εγώ σας λέω ότι αυτό που πρέπει να ετοιμάσουμε, πρέπει να είναι κάτι πολύ πιο μακρόπνοο και υπερβατικό», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή