Αδ. Γεωργιάδης: Ενδελεχής έλεγχος στους συνδικαλιστές των νοσοκομείων

Δήλωση του υπουργού Υγείας για το χρηματισμό συνδικαλιστή
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 18:20
UPD:18:49
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ερωτώμενος από δημοσιογράφο εάν έχει πρόθεση να σπιλώσει το συνδικαλιστικό κίνημα, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι το να ελέγχουμε δεν σημαίνει ότι σπιλώνουμε (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τον ενδελεχή έλεγχο των συνδικαλιστών, όπως έχει κάνει και για τις διοικήσεις των νοσοκομείων, δήλωσε ότι θα ζητήσει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μετά από αυτό το περιστατικό με τη σύλληψη του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου “Σωτηρία” με τα 50.000 ευρώ και λόγω των δικών του καταγραμμένων δηλώσεων, ότι είχε σκοπό να μοιραστεί τα χρήματα με μέλη του διοικητικού του συμβουλίου -δεν υιοθετώ τον ισχυρισμό αλλά- οφείλουμε να εξετάσουμε τα πάντα» δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Ερωτώμενος από δημοσιογράφο εάν έχει πρόθεση να σπιλώσει το συνδικαλιστικό κίνημα, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι το να ελέγχουμε δεν σημαίνει ότι σπιλώνουμε.

«Αντιθέτως αποδίδουμε στην κοινωνία τον καθένα καθαρό μετά από έλεγχο. Νομίζω ότι και οι ίδιοι οι συνδικαλιστές πρέπει να απαιτήσουν να γίνουν αυτοί οι έλεγχοι» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή