Χ. Αθανασίου: Να σταματήσουν τα σόου από εκπροσώπους του Τύπου και της Βουλής

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 10:59
UPD:11:03
FOSPHOTOS/Menelaos Myrillas

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου.

A- A A+

Σόου από εκπροσώπους του Τύπου και της Βουλής σχετικά με τα θέματα της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου απαντώντας σε επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρ. Γιαταγάνα.

Οι ανακριτές κάνουν καλά την δουλειά τους και τα σόου από εκπροσώπους του Τύπου, αλλά και του Κοινοβουλίου πρέπει να σταματήσουν, είπε και πρόσθεσε ότι τα ΜΜΕ το παράκαναν και χωρίς να γνωρίζουν την δικογραφία προχώρησαν σε ερμηνείες που δεν έστεκαν.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο βουλευτής της ΝΔ Α. Ψυχάρης είπε στην Ολομέλεια ότι δεν μπορεί κάθεται στα ίδια έδρανα με δολοφόνους.

Ο κ. Αθανασίου υπενθύμισε ότι η εντολή του πρωθυπουργού ήταν ταχεία διερεύνηση της υπόθεσης, «όπως και έγινε». «Η δικαιοσύνη κινήθηκε με ταχύτητα και νηφαλιότητα και τα όπλα που έχει αυτή τη στιγμή, είναι αυτά που παρέχει το δημοκρατικό σύστημα στη δικαιοσύνη», είπε.

Προηγήθηκε η κ. Γιαταγάνα, η οποία κατήγγειλε ότι «κάποια μεγάλα κανάλια που τους χαρίστηκαν οι άδειες και κάποια ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια στράφηκαν εναντίον δικαστών και εισαγγελέων, για το πώς έκαναν τη δουλειά τους στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής».

Κατήγγειλε ακόμη ότι αντίστοιχη επίθεση δέχεται το τελευταίο διάστημα και η ΕΛ.ΑΣ. καθώς εξισώνονται αστυνομικοί που παραπέμπονται στη δικαιοσύνη και ερευνώνται, με το Σώμα συνολικά που με λίγα μέσα και σοβαρές δυσχέρειες προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του.

newsroom naftemporiki.gr
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή