Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 13:26
UPD:13:40

Από αριστερά: Απόστολος και Παυλίνα Τσιτσιπλάμη, Εύα Κανέλλη, Μαριαντίνα Σπάρτση και ο Πρόεδρος της Σχολής, Πάνος Κανέλλης.

A- A A+

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα χρονιά η φιλανθρωπική εκδήλωση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής «Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα».

Φίλοι και υποστηρικτές της Σχολής απόλαυσαν ένα ευχάριστο μεσημεριανό, ενώ το χορευτικό συγκρότημα των μαθητών από τα Δευτεροβάθμια Προγράμματα, παρουσίασε χορούς από τη Κεντρική Μακεδονία και ξεσήκωσε τους καλεσμένους.

Οι μικροί συνδαιτυμόνες δώρισαν στους γονείς τους τις όμορφες δημιουργίες από πηλό τις οποίες έφτιαξαν στη διάρκεια της δημιουργικής τους απασχόλησης από παιδαγωγούς των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Σχολής.

Το «Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα» είναι η πρώτη από μια σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το Σύλλογο Φίλων της Σχολής στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Τα έσοδα από την εκδήλωση στήριξαν το Ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών για τα παιδιά που σπουδάζουν στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Σχολής και του Perrotis College καθώς και άλλους εκπαιδευτικούς σκοπούς της Σχολής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή