Έκπτωση του Δ.Σ. της ΕΠΟ ζητούν δέκα ποδοσφαιριστές

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 13:39
UPD:13:42
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Δέκα ποδοσφαιριστές και ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος ζητούν την έκπτωση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, με έφεση που κατέθεσαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Με την κίνησή τους οι προαναφερόμενοι στρέφονται κατ΄ ουσίαν εναντίον της απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών, που απέρριψε ανάλογη αίτηση των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κικλίς, αφού οι ίδιοι είχαν παρέμβει υπέρ των δυο Ενώσεων.

Οι ποδοσφαιριστές είναι οι, Πίτου Γκαρσία, Βίκτορ Ιάκομπ, Μπόρταν Μάρα, Κρις Γουάνγκα, Ζαν Φραντσεσκί, Μαρσέλο Νταμιάνο, Πέλε Φρίμπονγκ, Βανς Σίκοφ, Χούλιο Μότζο και Παντελής Καφές.

Οι τρεις πρώτοι έχουν δικαιωθεί με απόφαση των οργάνων της ΕΠΟ κατά της ΠΑΕ Ηρακλής, ο τέταρτος κατά των Τρικάλων, ο πέμπτος κατά του Εθνικού Αστέρα, ο έκτος κατά του Εθνικού, του Φωστήρα και της Κορίνθου, ο έβδομος κατά του Αιγάλεω, ο όγδοος κατά του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο ένατος κατά της Καρδίτσας και ο Παναγόπουλος κατά του Χαϊδαρίου.

Στην αγωγή γίνεται λόγος για «εντελώς δειγματοληπτικά νομικά ταχυδακτυλουργικά τρικ που έχουν εφεύρει οι παράγοντες της ΕΠΟ και των ομάδων, σε συνεργασία με τους πολιτικούς, για να μην εκτελεστούν οι υπέρ ημών αποφάσεις».

Επίσης, επισημαίνεται ότι οι ενάγοντες έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη οικονομική ζημία και παρεμποδίζεται η είσπραξη των δεδουλευμένων τους λόγω των παράνομων αποφάσεων της ΕΠΟ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις