Νίκη-ανάσα για Παναιτωλικό επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 21:24
UPD:21:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν για το γκολ που πέτυχε ο Ροντρίγκο Γκάλο στο 32΄.

A- A A+

Ο Παναιτωλικός πέρασε ανώδυνα το πρώτο δύσκολο ημίωρο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σκοράροντας δύο γκολ με τους Γκάλο (32΄) και Καμαρά (46΄), όταν στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές είχε σκοράρει μόλις τρία, νίκησε 2-0 τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στην τελευταία αναμέτρηση της 7ης ημέρας.

Το γλίστρημα του Μπικέ στο 5ο λεπτό έφερε τον Ίλιτς απέναντι στον Μπρακάλι, όμως ο Σέρβος επιθετικός δεν φημίζεται για τα τελειώματά του κι έτσι το (κακό) πλασέ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στα πόδια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 8΄ ο αμυντικός των γηπεδούχων γλίστρησε πάλι (!), όμως αυτή τη φορά ο Ιταλός πορτιέρε είχε καταλάβει τι συμβεί και κάλυψε αποτελεσματικά τον συμπαίκτη του, ενώ στο 23΄ ο Τσουκαλάς έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Βίλα αλλά την τελευταία στιγμή έχασε το κοντρόλ.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έδειχναν πιο οργανωμένοι, απέναντι σε μια ομάδα αγχωμένη που έκανε εύκολα το λάθος και ήταν ευάλωτη στις γρήγορες αντεπιθέσεις των παικτών του Παντελίδη.

Έτσι, στο 26΄ το σουτ του Στρούνα έφυγε άουτ και στο 29΄ ο Μπρακάλι επενέβη εκ νέου στην προσπάθεια του Τσάβες. Ενώ όμως η εξέδρα είχε αρχίσει να «μουρμουρίζει» και αντίθετα με τη ροή του αγώνα, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκάλο στο 32ο λεπτό, με τον Βραζιλιάνο να σημειώνει το τέταρτο φετινό γκολ των γηπεδούχων.

Η εξέλιξη «πάγωσε» τον ΠΑΣ, που στα 53΄΄ από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έπρεπε πια να ανατρέψει το 0-2 που διαμόρφωσε ο Καμαρά, από πάσα του Μπόγιοβιτς. Η εξέλιξη αυτή κατάστρεψε τα πλάνα των φιλοξενούμενων, που κινδύνεψαν να δεχθούν κι άλλα γκολ.

Ο Μελισσάς, με νέο απευθείας φάουλ απείλησε εκ νέου τον Βελλίδη στο 60΄, ενώ στο 68΄ ο Έλληνας τερματοφύλακας νίκησε τον Καμαρά στο μεταξύ τους τετ α τετ και απέτρεψε το 3-0.

Η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι χάθηκε στο 80΄, με τον Τσάβες να πλασάρει και τον Κούσα να αποκρούει πάνω στη γραμμή. Έτσι, ο Παναιτωλικός σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΣ αγνοεί τη χαρά του τρίποντου μακριά από το γήπεδό του, όπως άλλωστε και η ομάδα του Αγρινίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις