Αίτημα της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου να ανατεθεί η υπόθεση της Χ.Α. σε εφέτη ειδικό ανακριτή

Σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών ζήτησε η εισαγγελέας Ευτέρπη Κουτζαμάνη
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 18:45
UPD:18:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Η Εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη (φωτογραφία αρχείου) ζητεί με σχετικό έγγραφό της την σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, του μεγάλου όγκου της δικογραφίας, καθώς και του μεγάλου αριθμού καταθέσεων.

A- A A+

Αίτημα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Εμμανουήλ Ρασιδάκη, για σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών για να οριστεί εφέτης ανακριτής για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, απέστειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Η Εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου ζητεί με σχετικό έγγραφό της την σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, του μεγάλου όγκου της δικογραφίας, καθώς και του μεγάλου αριθμού καταθέσεων.

Η κ. Κουτζαμάνη επισημαίνει ότι είναι αναγκαία η ανάθεση της υπόθεσης σε εφέτη ειδικό ανακριτή, ο οποίος και θα ολοκληρώσει την όλη διαδικασία σε σύντομο χρόνο.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών θα ορίσει το πότε θα συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών έτσι ώστε να αποφασιστεί η ανάθεση της υπόθεσης σε εφέτη ειδικό ανακριτή.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή