Παρέμβαση της UEFA ζητεί ο Μουρίνιο για Μπαλοτέλι και Νεϊμάρ

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 13:08
UPD:13:12
EPA/GERRY PENNY

Ο Μουρίνιο κατέθεσε έφεση στην UEFA, απαιτώντας παραδειγματικές κυρώσεις.

A- A A+

Λάβρος εναντίον των ποδοσφαιριστών που εκβιάζουν το πέναλτι και συγκεκριμένα των Μπαλοτέλι και Νεϊμάρ εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση της UEFA για το θέμα.

«Φάνηκε καθαρά στο Τσάμπιονς Λιγκ ότι υπάρχει η κουλτούρα της βουτιάς. Το είδαμε με τα περιστατικά του Νεϊμάρ στη Γλασκώβη κατά της Σέλτικ και του Μπαλοτέλι στο Άμστερνταμ εναντίον του Άγιαξ. Τέτοιες ενέργειες με κάνουν να λυπάμαι αλλά και να ανησυχώ, γιατί παίζω κι εγώ στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε ο προπονητή της Τσέλσι. 

Ο Μουρίνιο κατέθεσε έφεση στην UEFA, απαιτώντας παραδειγματικές κυρώσεις. «Ο Κλοπ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο παιχνιδιών επειδή μίλησε με τον διαιτητή ή τον τέταρτο διαιτητή, όμως τι κάνουμε με Νεϊμάρ και Μπαλοτέλι; Είναι καθήκον των ποδοσφαιρικών αρχών να λάβουν θέση στο ζήτημα. Εγώ απλώς εκθέτω την άποψή μου. Όμως, αν δεν επέμβει κάποιος την επόμενη εβδομάδα θα το ξανακάνουν», πρόσθεσε ο Μουρίνιο.

«Οι παίκτες μου γνωρίζουν με βεβαιότητα ότι θα έχουν πρόβλημα μαζί μου αν προσποιηθούν κάτι τέτοιο. Έχω πει πολλές φορές ότι είναι ένα πράγμα που μισώ, ότι πρόκειται για λάθος. Το να προσπαθείς να κερδίσεις την αποβολή ενός παίκτη είναι ντροπή. Εάν νικούσα σε ένα παιχνίδι λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς των παικτών μου, θα τους επέκρινα σκληρά», διαβεβαίωσε ο Πορτογάλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις