Μπάσκετ: «Σφραγίζει» την κατάκτηση του Διηπειρωτικού ο Ολυμπιακός

Στις 17:30 ο δεύτερος αγώνας των «ερυθρόλευκων» με την Πινιέιρος
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 01:12
UPD:15:36
EPA/Sebastiγo Moreira

Μετά το νικηφόρο 81-70 του πρώτου τελικού, τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται «αγκαλιά» με το τρόπαιο.

A- A A+

Έτοιμος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Διηπειρωτικού κυπέλλου είναι ο Ολυμπιακός, που θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά σήμερα το απόγευμα (17:30 ώρα Ελλάδας, ΑΝΤ1) τη βραζιλιάνικη Πινιέιρος.

Μετά το νικηφόρο 81-70 του πρώτου τελικού, τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται «αγκαλιά» με το τρόπαιο. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη στο πρώτο ματς και παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες είναι ακόμη ανέτοιμοι, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρουν μία ακόμη νίκη.

Για να κατακτήσει η Πινιέιρος το Διηπειρωτικό θέλει νίκη με πάνω από 11 πόντους διαφορά, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί και πάλι στο «Χιμνάσιο Χοσέ Κορέα». Αυτό που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο σημερινό επαναληπτικό είναι τα πολλά λάθη (22 στο πρώτο παιχνίδι), που ευτυχώς δεν του στοίχισαν, κυρίως λόγω  της εξαιρετικής εμφάνισης του Βασίλη Σπανούλη.

«Πλέον καλούμαστε να τελειώσουμε την Κυριακή αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Αμερικής.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις