Ολυμπιακός: Χωρίς Σιόβα, Σαλίνο και Μπονγκ με Βέροια

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 15:20
UPD:16:33
olympiacos.org

τη σημερινή, τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» πριν τη συνάντηση της 7ης αγωνιστικής με τη «βασίλισσα του βορρά» αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με απόντες τους τρεις από τους τέσσερις θεωρούμενους ως βασικούς αμυντικούς του θα παραταχθεί αύριο το απόγευμα ο Ολυμπιακός απέναντι στη Βέροια, στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης». 

Στη σημερινή, τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» πριν τη συνάντηση της 7ης αγωνιστικής με τη «βασίλισσα του βορρά» αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό τους από την αποστολή.

Εκτός έμεινε επίσης ο Σιόβας. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά ο Μίτσελ θέλησε να του δώσει «ανάσες», καθώς ο παίκτης έχει αδιάλειπτη παρουσία μέχρι τώρα, ενώ αποκλείστηκαν και οι Μασάντο, Ντομίνγκες, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Οι ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» είναι οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις