Ντάουνερ: Διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών

Δηλώσεις του ειδικού συμβούλου του γγ του ΟΗΕ για το Κυπριακό
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 17:28
UPD:17:33
EPA/KATIA CHRISTODOULOU

Ο κ. Ντάουνερ είπε ότι προσβλέπει στις συναντήσεις που θα έχει με τους διαπραγματευτές τη Δευτέρα και την Τετάρτη, ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχει συζητηθεί καθόλου το ζήτημα του φυσικού αερίου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Για διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών όσον αφορά στη μεθοδολογία των διαπραγματεύσεων έκανε λόγο ο ειδικός σύμβουλος του γγ των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ, μετά τη συνάντησή του με τον Κύπριο πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη.

Όπως είπε ο κ. Ντάουνερ, στόχος είναι η γεφύρωσή του, ενώ συμπλήρωσε ότι οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων θα συνεχίσουν να συναντώνται για να προετοιμάσουν το έδαφος.

Ερωτώμενος πότε θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες ημερομηνίες για έναρξη του διαλόγου, απάντησε ότι  αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες για τις διαπραγματεύσεις, προσθέτοντας ότι πρέπει να διασφαλισθεί πως οι διαπραγματεύσεις θα είναι επιτυχείς.

SIGMALIVE

Ο κ. Ντάουνερ είπε ότι προσβλέπει στις συναντήσεις που θα έχει με τους διαπραγματευτές τη Δευτέρα και την Τετάρτη, ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχει συζητηθεί καθόλου το ζήτημα του φυσικού αερίου.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή